Logo

Pommes Rissollées 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 ½ kg små kartofler

Koges knapt møre med skrællen på og pilles.
Smør gyldnes på en pande, kartoflerne kommes i og drysses let med salt.
Steg nu kartoflerne i ca. lO min, hvorunder panden hyppigt rystes kraftigt. Kartoflerne skal blive lækkert gyldenbrune.
Drys dem med hakket persille, inden de serveres.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.350 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her