Logo

Porremousse

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
I Provence serveres fisk ofte med aïoli til eller med en stærk sauce, som for eksempel rouille. Begge dele er velegnede til saltet torsk eller kraftige fiskesupper, men kan overdøve sarte fisk som mulle og brasen. I Faucigny, en af Marseilles bedste restauranter, serveres mulle med en skål cremefraiche, hvori der er pisket salt, peber og kogte, purerede porrer.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 859 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• FlæskestegssauceOptimér din middag med denne lækre flæskestegssauce, lavet på fond og med stegesky fra...
• Salat af bønner og majroer med rabarbersalsaEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Glaserede rosenkålEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Citrusfrugtsalat med kanel-yoghurtSalaten renser systemet og smager godt. Også med lidt yoghurt til. En variation af denne...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!