Logo

Provencesauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½ løg (ca. 30 g)
½ fed hvidløg
1 tsk fedtstof
½ bk. champignon (ca. 125 g)
½ dl vand
1 dåse hakkede flåede tomater
¼ tsk tørret oregano
½ tsk herdes de provene
1 spsk frisk persille
salt og peber
evt. majsstivelse
 
Løget pilles og hakkes fint.
Løget og presset hvidløg svitses i fedtstoffet.
Champignonerne tilsættes og svitses med.
Vandet, flåede tomater, oregano, herbes de provence, hakket persille, salt og peber tilsættes.
Saucen koges i ca. 5 min, med låg og smages til med salt og peber.
Ønskes en tykkere sauce, kan den jævnes med majsstivelse udrørt i vand.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.793 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her