Logo

Råstuvede græskar

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

6 dl græskar
1 løg
2 spsk smør
1 spsk olie
1 ½ spsk hvedemel
3 dl mælk
 
Riv græskar groft og hak løget. Lad det simre i smør og olie til græskarret er blødt.
Strø hvedemel over og spæd med mælken.
Lad det koge 3-4 minutter.
Smag til med salt. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.029 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her