Logo

Rösti kartofler 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg kartofler
½ hoved selleri
olivenolie
salt peber
 
Rens og skræl kartofler og selleri.
Riv begge dele groft på et rivejern.
Kom de revne grønsager op i et klæde fx et rent viskestykke.
Kværn salt og peber over de revne grønsager og luk klædet omkring de revne grønsager og pres væden ud.
Form grønsagerne til små flade pandekager og steg dem gyldenbrune i olie på en ikke alt for varm pande (ca. 10-15 min ved jævn varme).
Hvis man skal lave mange, kan man holde de færdige rösti varme i en 70ºC varm ovn.
Server fx. sammen med en god sauce og bøf, men ellers i stedet for
almindelige kartofler.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.704 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her