Logo

Rød pebersauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 røde peberfrugter
3 spsk hvidvinseddike
1 dl olie
½ l. piskefløde
½ l. kalvebouillon
salt, peber

De røde peberfrugter skæres i mindre stykker og steges i varm olie. Hvidvinseddike tilsættes og koges ind til det halve.

Bouillonen tilsættes og saucen koges yderligere 30 minutter.

Herefter blendes saucen godt og hældes tilbage i gryden.

Der tilsættes fløde og saucen koges op.

Smag til med salt og peber

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.523 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her