Logo

Rødbeder med hvidløgssmør

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 rødbeder
3 fed hvidløg
100 g smør
frisk timaian
salt, peber
 
Kog rødbederne i ½ time og hæld kold vand over dem.
Gnid skrællen af og skær rødbederne i halve.
Rør smør med hvidløg og frisk timian og fordel over rødbederne.
Drys med groft salt og peber.  

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 897 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Grillede I juleaften?

Effektiv reklame - klik her