Logo

Rødkål - i trykkoger

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Kogetid i trykkoger: 8 min.

# Ingredienser

1 fintsnittet rødkålshoved
50 g smør, margarine eller flæskestegsfedt
1 dl eddike
2 dl ribssaft
evt. lidt sukker
salt

* Tilberedning

Smelt fedtstoffet i trykkogeren.
Vend det fintsnittede kålhoved heri.
Tilsæt eddike, ribssaft og evt. lidt sukker samt salt.
Læg låg på gryden og bring den på tryk.
Kog rødkålen i 8 min.
Tag hurtigt trykket af gryden og smag kålen til, det er muligt der skal tilsættes lidt mere sukker eller salt.

Tips: Mange foretrækker lidt kommen i kålen, beregn ca. 1 spsk til denne portion.


Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (11 stemmer)
Siden er blevet set 3.357 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
387723-12-2015 11:13:38

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?


Effektiv reklame - klik her