Logo

Rødkål 2 - i trykkoger

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Trykkoger: 8-10 min. - alm. gryde: 1 ½ time.

# Ingredienser

1 rødkål, ca 1½ kg, fintsnittet
25 g smør/margarine
½ dl eddike
1 tsk kommen evt
2½ dl ribssaft

* Tilberedning

Del kålhovedet i 4 dele, fjern stokken.
Snit kålen meget fint og stænk den med eddike, så bliver den ikke sort.
Smelt fedtstoffet i gryden.
Fyld kålen i - gryden må gerne fyldes helt, da kålen hurtigt falder sammen.
Kom evt. kommen i.
Tilsæt ribssaft - 1 ½ dl er nok for at koge den.
Trykkog 8-10 minutter - afkøl hurtigt.
Smag evt. kålen- til med mere saft eller gelé.


Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.745 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Er det en god ide med en regering over midten?




Effektiv reklame - klik her