Logo

Rødløgs-marmelade

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

25 g smør
450 g rødløg, halverede og skåret i skiver
1 spsk brun farin
250 ml rødvins-vineddike
salt og friskkværnet sort peber
 
Smelt smørret i en mellemstor gryde.
Tilsæt løg og sukker og lad dem stege ved medium varme, men rør godt rundt, mens de karamelliserer.
Hæld vin og vineddike i og lad det koge i yderligere 10 minutter, indtil al væden er fordampet og løgene er meget bløde.
Smag til med salt og peber.


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.264 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her