Logo

Rødløgskompot 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
4 rødløg
20 g smør
1 spsk citrushonning (Skælskør)
4 spsk hvid balsamico
Salt, peber
 
Pil løgene og skær dem i både.
Smelt smørret.
Tilsæt honning, balsamico og løg.
Læg låg på og lad det koge ved svag varme i ca. 5 minutter.
Smag til med peber og salt.
 
Tips: Server kompotten varm til kød eller andre kraftige kødretter, som
mangler lidt sødme og syre.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 916 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Porre-kartoflerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Crique En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Rugbrød 3 En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Mini-orangekræmmerhuse med chokolademousseEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!