Logo

Røget ørred i vintersalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

750 g Royal Greenland røget ørred, optøet
500 g kogte kolde bønner
3 dl tørrede kikærter
3 små rødløg, i tynde både
200 g feta i tern, el brud

Rucolasdressing:
50 g ruccola
2 dl olivenolie
salt
peber

Kikærterne sættes i blød i rigeligt vand 8 - 10 timer, koges i frisk vand i 50-60 min til de er møre.
Kom afdryppede kikærter, bønner, feta og rødløg i en skål.
Bræk ørredfileterne i mundrette stykker og kom dem ved.
Snit rucolaen meget fint, kom det i en skål hæld olien ved mens der røres rundt og smag til med salt og peber.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.393 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her