Logo

Røget andebryst med gorgonzolagratinerede figner

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Røget andebryst med gorgonzolagratinerede figner

250 g røget andebryst

8 rå figner

40 g gorgonzola

8 blade frisk basilikum

½ dl olie

1 tsk havsalt

1 knivspids peber

 
Skær andebrystet i tynde skiver og arrangér dem i et ovnfast serveringsfad.
Skær et kryds i toppen af hver figen, sæt dem i midten af fadet.
Skub et lille stykke gorgonzola ned i hvert kryds og grill dem i ovnen 5-6 minutter eller til osten er smeltet.

Serveres straks med friske basilikumblade, olivenolie, salt og peber.

 

Tips:

Røget kød kan erstattes med et helt almindeligt stegt andebryst, skåret i skiver.

Du kan endda vælge at stege det og servere det enten varmt eller koldt.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 3.125 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her