Logo

Rabarbermarmelade med ingefær

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Rabarbermarmelade med ingefær

 

Med en pose syltesukker er det hurtigt og nemt at lave sin egen marmelade. Prøv denne gode blanding af rabarber, citron og ingefær - perfekt til et par ristede hveder.

Arbejdstid: 20 min. Kogetid: 15 min.

 

#

500 g rabarber

1 økologisk citron

10 g frisk ingefær

½ dl vand

300 g syltesukker

*

 

1. Skyl og rens rabarberstilkene og skær dem i små stykker.

Vask citronen og riv skallen fint.

Skræl ingefæren og hak den fint.

2. Bland rabarber, citronskal og ingefær i en gryde og tilsæt vand.

Giv det et opkog under låg.

Tag låget af og lad frugten simre 5 min.

3. Tilsæt syltesukker og kog det rask igennem under omrøring ca. 5 min.

Lad marmeladen trække 15 min., hæld den på skoldede glas og luk dem til.

Opbevar marmeladen et mørkt og køligt sted.

 

Rabarbermarmelade med ingefær

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 3.578 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?