Logo

Ragout af vinbjergsnegle

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 spsk smør
2 spsk olivenolie
½ kg skalotteløg
2 gulerødder
2 pastinakker
8-10 fed hvidløg
3 kviste frisk timian
250 g vinbjergsnegle fra frost eller på dåse/glas (beregn ca. 6 til hver).
Maizena
1 bundt persille, gerne bredbladet

Pil og halvér skalotteløg og hak hvidløg. Svits skalotteløg i lidt smør og tilsæt timian og hvidløg, små tern af gulerod og pastinak og vinbjerg-snegle i en gryde. Tilsæt affedtet / skummet stegesky fra bradepanden (i alt 8 dl - supplér evt. op med mere rødvin). Lad det småkoge 15-20 min. jævn med lidt Maizena udrørt i kold rødvin. Krydr med salt og peber og bland grofthakket persille i. Tilsæt evt. lidt koldt smør.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.600 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her