Logo

Rispilaf 3

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 finthakkede skalotteløg
2 dl løse ris
½ tsk gurkemeje
evt. 10 g smør/margarine
15 g smør/margarine
3 dl bouillon
evt. salt

Hak løgene meget fint. Smelt fedtstoffet i en tykbundet gryde.
Hæld løgene, og gurkemeje i gryden. Damp dem klare uden at brune.
Hæld risene i gryden og rør rundt ½ min.
Hæld bouillon i gryden og rør, til risene er i kog.
Læg tætsluttende låg på gryden, og sæt kedel med vand på låget.
Dæmp varmen. Kog risene 12 min.
Tag risene af varmen. Lad dem stå 12 min.
Fjern låget. Rør rundt med gaffel.
Rør evt. fedtstof i risene. Smag evt. til med salt.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.799 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her