Logo

Rissalat med bladselleri

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 dl ris (kogte)
3-4 stilke bladselleri
150 g ost - skærefast hytteost eller feta
4 tomater
persille eller citronmelisse

Risen skal være kogt og afkølet.
Blegselleri skæres i små tern.
Osten skæres i små firkanter og tomaterne i både.
Det hele blandes forsigtigt og pyntes med kryddergrønt.
En olie/eddike dressing med lidt paprika kan hældes over.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.954 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her