Logo

Rissalat med tomatsalsa

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

3 dl vilde ris.
12 dl vand.
2 modne røde tomater.
1 rød peberfrugt
1 lille rødløg.
½ rød chili.
1 fed hvidløg.
½ dl olivenolie.
½ dl hvidvinseddike.
1 tsk salt

Skyl risene og kog dem i vandet i ca. 50 minutter ved svag varme - til riskornene åbner sig, og man kan se den hvide kerne. Afkøl risene. Skær tomater, peberfrugt og rødløg i små tern og vend det sammen med finhakket hvidløg og chili til en salsa. Opløs saltet i eddiken og rør olien i. Vend vilde ris med tomatsalsa og hæld dressingen over.
--

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.118 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her