Logo

Rodfrugtspåner med krydderurteolie

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Gode spåner, lune eller kolde, til kød og fisk. Krydderurteme kan varieres efter smag og udbud.
 
1 kg lange slanke rødder
Krydderurteolie:
1 bdt havebrøndkarse.
1 bdt estragon.
½ bdt persille.
Saft af ½ appelsin.
3 spsk extra jomfruolivenolie.
Salt
 
Blend krydderurterne med appelsinsaft og olivenolie.
Smag til med sa og lad gerne olien trække et par timer.
Høvl rødderne til lange spåner fx med en tyndskræller.
Blancher i letsaltet vand i et par minutter.
Afdryp godt og vend med krydderurteolie.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.619 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her