Logo

Rosenkål med druer og mandler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

300 g rosenkål
200 g grønne druer
100 g mandler
50 g smør/margarine
salt
peber

Befri rosenkålene for de yderste blade og det nederste af stokken.
Snit et kryds i stokken, så bliver den mør samtidig med bladene.
Skyl rosenkålen og kog den i ca. 5 min. i letsaltet vand, tag den op og lad den dryppe godt af.
Skyl og flæk druerne og fjern kernerne.
Skold og smut mandlerne og rist dem et øjeblik i en anelse fedtstof.
Smelt reten af fedtstoffet, tilsæt 2 spsk vand og lad rosenkålene dampe færdige heri i yderligere 5 min.
Krydr med salt og peber, tilsæt druerne og varm dem igennem under omrøring.
Drys mandlerne over og servér.
Passer til and, gås, vildt og steg og røget svinekød.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.390 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her