Logo

Rosenkål med markchampignoner

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

240 g rosenkål
220 g gulerødder
180 g markchampignoner
½ dl hk. persille

Snit rosenkålen i 2 mm. Skiver.
Riv gulerødderne fint på råkostjernet.
Skær markchampignonerne i 4 mm skiver eller del dem i kvarte.
Bland alt.
Servér med dressing med dild og citron.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.032 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her