Logo

Rucolasalat med ristet bacon og brødcroutoner

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 personer

200 g røget bacon, skåret i tern
4 skiver godt brød skåret i tern
2 fed fint snittede hvidløg
2 bdt rucola salat
olivenolie til stegning
Dressing:
1 spsk dijon sennep
3-4 spsk sherry eller vineddike
6-7 spsk god olivenolie
salt og peber

Varm lidt olie på en pande og rist først baconen til den bliver gylden. Når baconen er gylden, lægges den på fedtsugende papir. Varm lidt ny olie og rist brødet. Når croutonerne begynder at blive gyldne tilsættes hvidløg.
Dressing: Rør sennep med eddike, salt og peber. Rør olien i lidt efter lidt. Vend dressingen med salaten og anret på fire tallerkner. Drys med bacon og de lune brødcroutoner.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.711 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her