Logo

Rugbrød - genbrugsbrød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
500–700 g gammelt rugbrød
vand
50 g gær
1 dl mælk
ca. 1 tsk salt
ca. 600 hvedemel
 
Rugbrødet sættes i blød i vand til det er opløst. (hvis brødet er frosset
sættes det i blød i varmt vand fra vandhanen).
Hæld brødet over i et dørslag, så vandet hældes fra.
Mælken lunes og gæren opløses heri.
Brødet hakkes og derefter tilsættes mælken med gær.
Tilsæt derefter salt og hvedemel.
Brødet slås op og formes og hæver ca. 30 min.
Bagetid 45–60 min. ved 200ºC på nederste rille i ovnen.
 
Tips: En anden måde at anvende rugbrødsskorper, tørt rugbrød osv.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.401 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• OstecourgetterEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Brødsalat med fennikel og tomatDen italienske brødsalat er en af italienernes gode måder at bruge daggammelt brød på....
• Pommes CarréesEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• LimefromageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os