Logo

Salade de Orange

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Udemærket at lave i god tid inden gæsterne kommer.

4 mandariner
40 grønne druer
40 blå druer
80 gram valdnøddekerner
2 appelsiner (presset til saft)
100 cl Grand Marnier
2 æg
12 g sukker
2 dl piskefløde

Skær druerne midt igennem og fjern kernerne. Fordel de halve blå og grønne druer i bunden af et bredt, klart portionsglas. Pil mandarinerne og læg dem sammen igen, så de danner en åben mandarin (en Åkande), oven på druerne i glasset. Læg en krans af grofthakkede valdnødder udenom. Hæld først appelsinsaften, så likøren over, og lad gerne salaten stå koldt i et par timer før den spises.

Råcreme:
Rør æggeblommerne lyse og lette med sukkeret. Pisk fløden og bland den med æg og sukker. Råcremen kan IKKE laves i forvejen, men æg og sukker kan røres og fløden piskes, hvorefter det røres op ved serveringen. Grand Marnier kan erstattes af Curacao eller Cointreau.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.827 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her