Logo

Salat af fjordrejer, grønne asparges og artiskok

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 artiskokhjerter
100 g kogte pillede fjordrejer
10 grønne asparges
1 bdt dild
4 spsk olivenolie
2 spsk citronsaft

Artiskokkerne koges 25-30 minutter i vand tilsat citron og salt. Yderbladene tages af og hjertet tages ud. (Serveres fx som snacks med en god dressing.)
Bunden skæres i lameller.
Aspargesene skæres i mindre stykker og blancheres et par minutter i letsaltet vand.
Dilden plukkes. Olivenolie piskes sammen med citronsaft, hvorefter rejer, artiskokbunde og asparges vendes i sammen med dilden.
Smages til med salt og peber.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.654 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her