Logo

Salat med fjordrejer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

300 g friskpillede fjordrejer
3 avocado
6 små tomater
6-12 champignon
1 spsk vineddike
3-4 spsk jomfruolivenolie

Halvér avocadoerne og fjern sten og skræl.
Skær den i vifte og anret dem med fjordrejer, rensede champignon og
blancherede, flåede tomater.
Rør en dressing af vineddike, olie, salt og peber, og dryp den over grønsagerne. Server med flûtes.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.314 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her