Logo

Salat med muslinger, perlebyg og fennikel

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

5 personer

100 g perlebyg eller store cous cous gryn
1 ½ kg blå muslinger
2 grønne courgetter
4 appelsiner
2 fennikel
3 løg
lidt estragon
mandel olie
1 bitter mandel
1 tsk piement d´ esperlette eller rosen paprika

Rens muslingerne og sauter dem i en stor gryde i olivenolie tilsæt appelsinsaft og damp dem hurtigt under låg til de åbner sig . muslingerne tages op og pilles, husk at de muslinger der ikke har åbnet sig skal smides ud. Til dressing koges fonden fra muslingerne ned, afkøles og tilsættes mandelolie lidt frisk appelsinsaft piement d ´ esperlette, samt revet bittermandel og salt. Perlebyg koges som ris 20 min i samme mængde vand som byggryn Muslingerne og perlebyg vendes i dressingen tilsættes tern af fennikel og grøn courgette og skiver af løg der er dyppes i kogende vand og afkølet.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.860 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her