Logo

Salsa picante

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
1 løg
2 fed hvidløg
1 dåse tomater
2 friske chilier
1 tsk majsolie
1 tsk konc. tomatpure'
salt

Hak løg, hvidløg, tomater, chili (uden kerner). Varm olien op og lad løg og hvidløg snurre i den, til løgternene er klare, menikke brune. Tilsæt tomater, tomatpure', chili og kog blandingen uden låg i 10 min. Blend den, til den helt jævn, eller pred den gennem en sigte. Hæld pureen tilbage i gryden og kog i et kvarter, stadig uden låg. Smag til med salt.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.334 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Om tørklædeforbud i skoler?



Effektiv reklame - klik her