Logo

Sauce med soltørrede tomater

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

5-6 semi soltørrede tomater i olie
1 god håndfuld frisk oregano
½-1 dl grønsagsbouillon
fløde efter behov
 
Hak tomaterne og den friske oregano fint.
Svits tomaterne let, og tilsæt fløde og bouillon (der kan altid tilsættes
mere, senere).
Lad det simre ca. 10 minutter.
Tilsæt oregano og smag til med salt og peber.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.884 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her