Logo

Scripelle con spinaci e ricotta

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Pandekager fra Abruzzi med ricotta og spinat

1 portion scripelle. Se opskrift
200 g kogt, afdryppet spinat
200 g ricotta- eller hytteost
1 æggeblomme
50 g parmesanost
salt og peber
revet muskatnød
50 g revet parmesanost til at gratinerer med
Tomatsauce:
2 dåser flåede tomater a 400 g
2 fed hvidløg
salt og peber
olivenolie
frisk basilikum

Hak spinaten groft. Rør den med ricottaosten, parmesan, æggeblomme, salt, peber og lidt muskatnød.
Fyld 1 spsk i hver pandekage og rul eller fold den sammen.
Læg pandekagerne i et smurt ovnfast fad.

Tomatsauce
Pil og knus hvidløget, varm det lidt i olivenolie og hæld tomaterne, som er blendede eller maste med en gaffel, ved, lad saucen varme igennem i 3 minutter. Smag til med salt, peber og basilikum revet i stykker.
Hæld saucen over pandekagerne og drys med ost. Gratiner i en forvarmet ovn ved 200 º i 15 minutter.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.507 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her