Salaten kan med fordel laves aftenen før servering. Opbevares i køleskab. God efterårssalat. 
1 iceberg salathoved 
½ rødkål 
1 lille blomkål 
ca. 300 g spinat (helst frisk) 
1 mellemstort løg 
ca. 450 g bacon 
1 tube mayonnaise 
1 pk. parmesanost 
Skær bacon i små stykker, rist hårdt (gerne ad flere gange), drænes for fedt på køkkenrulle. Iceberg skæres i småstykker (3-4 cm)og lægges i bunden af en skål. Rødkål skæres ligeledes i småstykker og lægges i lag ovenpå. Ligesådan med blomkål, som enten deles i små buketter eller skæres (nemmest) i småstykker. Spinat hakkes og lægges ovenpå (drænes grundigt, hvis frossen spinat anvendes). Løg hakkes meget fint og spredes i tynt lag ovenpå. Hårdtristede bacon lægges ovenpå. Mayonnaise dækker hele overfladen og drysses med masser af parmesan. Tildækkes og stilles i køleskab. 
Tager sig flottest ud i en stor glasskål og mixes først ved bordet.