Logo

Skaldyrssalat Sørens

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

250 - 300 g blandede skaldyr, fx. rejer, krabbe og hummer

½ kg pillekartofler

4 rå rødbeder

2 løg

1 porre

1 spsk sennep

3 dl god olie

2 spsk eddike

salt og peber

1 tsk sukker

3 dl god mayonnaise

purløg

 

Kog og pil kartofler og rødbeder hver for sig.

Rødbederne skal have ca. 25 min. og må gerne være lidt faste i det.

Skær dem i små stykker.

Lav derefter en marinade af mayonnaisen, olie, eddike, sennep, salt, peber og sukker. Skær løg og porrer i fine stykker og bland dem op i marinaden sammen med kartoflerne og rødbederne.

Kom halvdelen af skaldyrene ved og anret i portioner.

Fordel resten af skaldyrene øverst på portionerne og klip til sidst purløg henover.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.365 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her