Logo

Skvalderkål

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Alting bliver dyrere og dyrere. Leveomkostningerne stiger - sådan siger man i hvertfald. Men så er det trøst at hente i de gratis glæder. Gå ud i haven og skaf lidt til føden: skvalderkål fx. denne næsten uudryddelige plante, som her i den tidligere sommertid smager ganske godt.....

500 gr. Nyplukket skvalderkål (tag de nye og helt friske skud)
lidt god olie
2 flasker fløde 9 (hvis man ikke skal tage hensyn til hverken vægt eller kolesterol brug piskefløde)
Maizena
salt, peber, muskatnød

Skvalderkålen skylles godt for jord - i mindst syv hold vand. Smides på en sigte, drypper af, duppes tørre i et viskestykke. Kommes derefter ned i en stor gryde med varm olie i bunden. Rør godt rundt indtil den varme olie har slået vandet af kålen. Kom fløden i, jævn evt. med lidt Maizena, smag til med salt, peber og reven muskatnød.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.050 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her