Logo

Skvalderkålssalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

salat
skvalderkål
spæde mælkebøtteblade
brøndkarse
 
Marinade af:
1 del solsikkeolie
1 del appelsinsaft
salt og peber
 
Salat, skvalderkål og mælkebøtteblade klippes i passende stykker.
Det hele blandes, pyntes med brøndkarse.
Ryst marinaden godt sammen og hæld den over salaten.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,3 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.507 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her