Logo

Smør fra Montpellier

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 tsk purløg
2 tsk frisk kørvel
2 tsk frisk estragon
4 sardelfileter
6 æggeblommer (hårdkogte)
3 cornichoner
2 tsk kapers
½ presset hvidløgsfed
salt
peber
muskatnød
100 g smør (blødt)
citron (efter smag)
olie

Dette velsmagende æggesmør serveres til varme grønsager. Kør sardeller, æggeblommer, agurker, kapers, hvidløg og krydderier gennem food-processoren. Tilsæt smørret og rør igen. Smag evt. til med lidt citronsaft og salt. Tilsæt lidt olie, så blandingen får den rette konsistens.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.538 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her