Logo

Sommerbrød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
50 g gær
31/2 dl appelsinsaft
1 1/2 dl vand
2 spsk olie
3/4 tsk salt
3 spsk sukker
2 spsk kanel
100 g rosiner
100 g figner
100g solsikkekerner
250 g grahamsmel
400 g hvedemel

Lun appelsinsaften og rør gæren ud heri.
Tilsæt vand, olie, salt, sukker, kanel, rosiner, hakkede figner og
solsikkekerner.
Bland grahamsmelet og dernæst hvedemelet i til dejen har en passende konsistens.
Ælt dejen godt sammen, og stil den til hævning 45 minutter.
Form dejen til et aflangt brød og læg det i en smurt form.
Bag brødet ved 40 – 45 minutter ved 200°C.
Tag brødet ud af formen de sidste 5 minutter af bagetiden.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.103 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Sildesalat med karry 1En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• HelsebrødEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Squash nudlerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Rødløgsrelish med rabarberUdenfor sæson, kan du enten vælge frosne rabarber eller blommer
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os