Logo

Sommerkål

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

En fin sommerkål, kun de lyse blade, dele i fire. Stokken skæres fra, men kun lige det der er nødvendigt. Derefter snittes kålen fint, lægges i et fad og overhældes med en dressing af citron og olie, salt og peber. Oven lægges et lag friskpilledes fjordrejser - eller i nødsfald eller af økonomiske grunde - frosne optøede rejer.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 972 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her