Logo

Sommersalat med rygeost

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 lille bæger rygeost
3-4 spsk piskefløde
Ca. ⅓ agurk
2 bdt radiser
½-1 peberfrugt
1 bdt purløg
salt
hvid peber

Rør rygeosten sammen med fløde.
Skyl agurken og skær den i små tern.
Rens radiserne og skær dem i små skiver.
Rens peberfrugten og skær den i småstykker.
Klip purløget fint.
Kom de findelte grønsager i rygeostmassen og smag til med krydderier.
Server til mørkt rugbrød med sennep og skinke eller stegte grønsager.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.824 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her