Logo

Spækket mælk

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½ l sødmælk
8 sammenpiskede æg
250 g saltet flæsk
¼ g safran evt. gurkemeje
smør til stegning

Flæsket skæres i meget små tern. Alle ingredienser koges forsigtigt sammen under omrøring til det stivner. Massen kommes i en sigte foret med et klæde og afdryppes grundigt, mens den køler og stivner. Skæres i skiver, der smørristes på pande.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.264 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her