Logo

Spidskål med gulerodsspåner og sesam

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½ spidskål
3 gulerødder
1 bdt purløg
25 g sesamfrø
1 spsk olivenolie

Dressing:
2 spsk østerssauce
½ spsk rå rørsukker
saften af ½ citron

Snit spidskålen i fine strimler.
Lav gulerodsspåner med en tyndskræller eller kartoffelskræller ved at høvle gulerødderne på langs.
Skær purløget i lange stykker på ca. 5 cm.
Ryst dressingen sammen.
Opvarm olien på en varm pande og svits spidskål og sesamfrø sammen over stærk varme.
Det skal kun have et par minutter.
Vend dressingen i og varm blandingen igennem et enkelt minut til.
Kom spidskålsblandingen i en skål og bland med gulerodsspåner og purløg.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.623 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her