Logo

Spinatsalat med asparges og gulerødder

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 små nye gulerødder
20 grønne asparges
8 spsk olivenolie
1 tsk salt
4 skalotteløg
300 g frisk spinat
Tilbehør: brød

Rens gulerødderne og kog dem i 2-3 min.
Læg dem til afdrypning i en sigte.
Skær de nederste 2 cm af aspargesene og kog dem i 1 min., hvorefter de
afdryppes.
Vend dem i lidt af olien og drys med salt.
Hak skalotteløgene fint og læg dem i en skål sammen med resten af olien.
Rens og skyl spinaten godt, så den er fri for jord.
Tør spinatbladene.
Varm olien i en gryde og svits løgene.
Tilsæt spinatbladene og vend dem i løgene.
Spinaten må ikke miste sin sprødhed.
Anret spinaten på en tallerken.
Til sidst skæres asparges og gulerødder i mindre stykker og fordeles over spinaten.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.379 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her