Logo

Spinatsalat med bacon

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

100-150 g bacon, helst tørsaltet
1 dl balsamico
150-200 g frisk spinat, gerne lidt grov
½ -1 skalotteløg eller salatløg
frisk dild

Skær bacon uden svær i tern.
Rist det på panden ved middel varme til baconen er lysebrun og sprød. Hæld baconen i en si, så fedtet løber fra.
Kom baconen tilbage på panden.
Tilsæt balsamico så det næsten dækker.
Lad det koge ind, så baconen bliver glaseret.
Skyl spinaten omhyggeligt og fjern stilkene. Lad væden dryppe af.
Kom spinaten i en skål.
Vend den varme bacon i spinaten sammen med finthakket løg og fintklippet dild.
Servér straks.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.219 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her