Logo

Spinatsalat med basilikum, pinjekerner ...

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

­nye kartofler og friteret gul chili
 
Dagen før: Rist chili og pinjekerner, tilbered dressing og kog kartofferne, så skal salaterne blot skylles et par timer før spadsereturen.
Bland alle ingredienser i sidste øjeblik, så bladene er supersprøde.
 
200 g babyspinat.
1 bdt storbladet basilikum.
1 kg små nye kartoffer.
100 g pinjekerner.
3 orange chili.
3 spsk extra jomfruolivenolie.
3 spsk æblevinaigre.
2 tsk mørk muscovado sukker.
Salt.
1 dl olie til fritering af chili
 
Kog kartoflerne og afkøl deryl.
Skær i halve. Rist pinjekernerne på en hed og tør pande.
Rens chilierne for frø og skær dem i meget tynde aflange strimler.
Friter chilistrimlerne ganske kort i den hede olie og læg dem på fedtsugende papir.
Opvarm æblevinaigren en anelse og opløs muscovado sukkeret heri.
Ryst vinaigre, sukker og olivenolie sammen.
Skyl og tør babyspinat og basilikum og bland med kartofler, chili og pinjekerner.
Dryp dressingen over.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.780 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her