Logo

Spinatsalat Pathenia

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

 Tricket med denne sommersalat er helt klart dressingen, som også er velegnet som tilbehør til oste.
 
Salat:
150 g økologisk bacon
50 g Thiese light blue cheese
200 g frisk spinat
125 g cherry tomater
 
Dressing:
100 g meget grofthakkede valnødder
2 spsk honning (gerne Søbo­gaards flydende timianhonning)

4 fed meget finthakket hvidløg
1 bdt grofthak­ket bredbladet persille
 
Salat: Skyl spinaten grundigt og lad den dryppe of på et klæde.
Smuldr osten i min­dre stykker. Halver tomaterne.
Skær huden af baconen og skær den i tern a ca. 1 x 1 cm.
Steg baconternene ved lav varme i eget fedt.
Hvis de er meget magre, tilsæt­tes 1 spsk olivenolie.
Tag de brune og sprøde bacontern op med en hulske og læg dem på et stykke fedtsu­gende papir.
 
Dressing: Hæld honning i den varme baconpande - med fedtet!
Lad honningen bru­se op og tilsæt så valnødder og hvidløg.
Lad lige panden blive varm igen og rist nød­derne en anelse, før panden slukkes, og persillen vendes i.
Vend salaten og hæld dressingen over. Server straks!
 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.318 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her