Logo

Spinatsalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

6 portion

1500 g Spinat
40 g Olivenolie
25 g Vineddike
20 g almindelig fransk Sennep
10 g fint Salt
2 g Peber

Spinaten pilles og vaskes, uden at Bladene gaar itu. Derefter skoldes den. faar Lov til at rende af og blive kold. I Salatfadet blandes Olien, Eddiken, Sennepen, Saltet og Peberet. Denne Marinade blandes meget omhyggeligt, og Spinaten kommes i. Lad den ligge og trække en halv Times Tid. Vend den med hyppige Mellemrum, men dog uden at knuse Bladene. Server.
Spinatsalat gaar udmærket sammen med koldt, lyst Kød og da i Særdeleshed med Kalvekød.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.116 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her