Logo

Spiresalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 bakke blandede bønnespirer
2 forårsløg
4 tomater
2 spsk klippet purløg
2 spsk citronsaft
½ tsk salt
1 knivspids peber
3 spsk olie

Hæld bønnespirerne i en sigte og skyld dem i koldt vand.
Lad dem dryppe godt af.
Skær rodskiven af forårsløgene og fjern det visne eller bløde i toppen. Skyl løgene og snit dem fint på tværs i skiver
Skyl tomaterne og skær dem i smalle både.
Bland dem med klippet purløg, spirer og løgsnitter i en salatskål.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.310 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her