Logo

Sprød kartoffelkage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

8 mellemstore kartofler
200 g frisk gedeost
4 tomater
1 dl extra jomfruolivenolie
2 kviste timian
2 dl lammebouillon
50 g smør

Skrælles og skæres i 2 mm tynde skiver der "tag-lægges" som fiskeskæl på en bageplade smurt med extra jomfruolivenolie, så kartoffelskiverne danner en cirkel på ca. 7 cm i diameter.

Tomaterne skæres i tynde skiver og lægges oven på kartoffelcirklen, og herpå placeres gedeosten også skåret i tynde skiver.

Krydres let med salt og Malabar peber.
Det hele afsluttes med et lag af kartofler, lagt på samme måde som i starten.
Kartoflerne bages i en meget varm ovn (220ºC), til de er gyldnebrune og sprøde i kanten.

Anretning:
Med en palet løftes den sprødbagte kartoffelkage over på en varm tallerken. - Husk altid varme tallerkener til varm mad, så maden kan holde sig varm under hele måltidet.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.200 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her