Logo

Sprød nøddesalat med julesalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

25 g cashewnødder
25 g paranødder
15 g pinjekerner
125 g julesalat i skiver
1 gul peberfrugt i tern
1 dl karse
125 g kernefri grønne druer
Saft af ½ appelsin
1 spsk olivenolie
2 tsk frisk estragon

Rist nødderne let på en tør pande.
Bland julesalat, peberfrugt, karse og druer i en skål.
Bland nødderne i.
Bland appelsinsaft, olivenolie og estragon sammen og hæld dressingen over salaten

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.241 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her