Logo

Sprøde kartofler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 ½ kg faste kartofler
15 g smør
1 tsk salt
 
Skræl kartoflerne og skær dem i både, læg kartoflerne i et ovnfast fad i et lag.
Læg smørklatter over og drys med salt.
Sæt fadet i ovnen på en af det midterste ribber.
Bages 1 time ved 225°C, vend i kartoflerne når smørret er smeltet.
Vend evt. en gang mere under stegningen, så alle kartoflerne bliver sprøde og lækre.
Serveres direkte fra ovnen.
Serveres til kød, fisk, grønsagsretter.


Tips: hvis det skal gå hurtigt, kan kartoflerne forkoges.
Bring vand i kog i en gryde, kom kartoflerne i og kog dem i et par minuter.
Kom til afdrypning i et dørslag Bages 30-45 minuter ved 225°C.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.352 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her