Logo

Squash- og tomatrand

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 ½ spsk agar-agar
1 l. tomatjuice
1 spsk citronsaft
2 tsk revet løg
1 tsk tørret basilikum
2 ½ dl squash i skiver
2 ½ dl squash i tern
1 dl grøn peberfrugt i tern
1 dl grønne oliven i skiver eller tern
hytteost
paprika
 
Kog agar-agar i tomatjuicen og hold den varm under hele processen.
Tilsæt citronsaft, løg og basilikum og bland det godt.
Dæk bunden af en smurt randform med et 1 cm. tykt lag agar-agar juice.
Sæt randen i køleskabet, til laget er stivnet.
Læg derefter et lag tynde squashskiver ovenpå, hæld et ca. 1 cm. tykt lag agar-agar juice over, og stil formen koldt igen.
Når dette lag er stivnet, blandes de øvrige grønsager med resten af juicen, og det hele hældes i randformen.
Randen stilles til afkøling og vendes ud på et fad, når den er helt stivnet.
Squashranden kan serveres med et fyld af hytteost, drysset med paprika.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.087 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her